FYROGENIS STIEBEL ELTRON

e-energeia.gr: ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Διεύθυνση: ΕΡΜΩΝΑΣΣΗΣ 49, 11142 ΑΘΗΝΑ - Τηλέφωνα: 2105224261 - 2102464909 Fax: 2102527689 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.r

Εξοικονόμηση Κατ' οίκον
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 14:40

Ανακαλύψτε τι σημαίνει ο ηλιακός νέας τεχνολογίας με σωλήνες κενού(vacuum)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(28 ψήφοι)

Ανακαλύψτε την νέα τεχνολογία στους ηλιακούς θερμοσίφωνες με σωλήνες κενού.

Οι θερμοσίφωνες νέας τεχνολογίας με σωλήνες κενού (vacuum) δεν περιέχουν νερό όπως οι κοινοί θερμοσίφωνες, εκμεταλλεύονται πλήρως την ηλιακή ενέργεια ακόμα και σε ημέρες με χαμηλή ηλιοφάνεια αφού μέσα στους ηλιακούς συλλέκτες κυκλοφορεί ειδικό υγρό σε κλειστό κύκλωμα το οποίο διαθέτει μεγάλη αγωγιμότητα και η θερμοκρασία του περνά στο νερό πολύ γρήγορα με άριστα αποτελέσματα.

Οι γυάλινοι αεροστεγείς σωλήνες είναι κύρια διαφορά και χαρακτηριστικό που προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες και στους συλλέκτες θερμότητας έναντι των απλών ηλιακών θερμοσιφώνων και θερμαντήρων νερού. Κάθε σωλήνας αποτελείται από δύο γυάλινους σωλήνες που μεταξύ τους υπάρχει κενό αέρος. Ο εξωτερικός σωλήνας είναι κατασκευασμένος από διαφανές γυαλί υψηλής αντοχής στις δύσκολες καιρικές συνθήκες ακόμη και σε χαλαζόπτωση.

· Οι σωλήνες κενού είναι κυκλικοί και η προσπίπτουσα ακτινοβολία είναι σχεδόν πάντα κάθετη στην επιφάνεια τους κατά την περιστροφή του ήλιου απο την ανατολή προς την δύση, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα του συστήματος διότι ελαχιστοποιούνται οι ανακλάσεις (απώλειες). Οι ηλιακές ακτίνες προσπίπτουν σχεδόν πάντα κάθετα στην κυλινδρική επιφάνεια του σωλήνα παρέχοντα πάντα την μέγιστη θερμική ισχύ με αποτέλεσμα ανεξάρτητα απο τηνώρα της ημέρας η απόδοση των σωλήνων κενού να είναι πάντα στο μέγιστο.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες με σωλήνες κενού (vacuum) είναι ασφαλείς για την υγεία συγκριτικά με τους κοινούς από πορσελάνη και εκτός από την υψηλή αποτελεσματικότητα τους προσφέρουν εξοικονόμηση χρημάτων από το χαμηλότατο κόστος συντήρησης τους και την υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με τους συμβατικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες αφού είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και επίστρωση υαλοκράματος που τους παρέχει υψηλότατα επίπεδα ανθεκτικότητας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς και απόδοσης σε θερμοκρασίες έως -40ο Κελσίου .

                 ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ(VACUUM)

· Σωλήνας εξωτερικός απο βοριοπυριτικό γυαλί μεγάλης αντοχής σε μηχανικές καταπονήσεις (αντοχή σε χαλάζι 25mm).

· Εσωτερική επικάλυψη με ειδική επιλεκτική επίστρωση (AL-N/AL) μέγιστης απορρόφησηςτης ηλιακής ενέργειας.

· Μέγιστη απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας λόγω της γεωμετρίας των λυχνιών καιελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών λόγω του κενού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 01:52
Προϊόντα κατασκευαστή FYROGENIS   Προϊόντα κατασκευαστή STIEBEL ELTRON   Προϊόντα κατασκευαστή STIBETHERM   Προϊόντα κατασκευαστή ΘΗΑ ENERGY
Προϊόντα κατασκευαστή FOCO ΗΛΙΑΚΑ      Προϊόντα κατασκευαστή Dimplex Siemens         Προϊόντα κατασκευαστή GREE    Προϊόντα κατασκευαστή FLUO

Επικοινωνήστε μαζί μας - είμαστε οι ειδικοί στους ηλιακούς θερμοσίφωνες

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας λύσουμε οτιδήποτε απορίες έχετε σχετικά με τα προιόντα μας προκειμένου να κανονίσουμε την αποστολή του δικού σας ηλιακού θερμοσίφωνα, άμεσα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Αγοράστε online από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα - ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στην Αττική

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ηλιακοί και Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες - Ηλιακοί Συλλέκτες - Boiler/Δοχεία Ηλιακών - Θερμοπομποί - Θερμοσσυσωρευτές - Αερόθερμα - Fan Coils - Ηλεκτρικοί Λέβητες.

Δείτε αναλυτικά όλα μας τα προϊόντα »