FYROGENIS STIEBEL ELTRON

e-energeia.gr: ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Διεύθυνση: ΕΡΜΩΝΑΣΣΗΣ 49, 11142 ΑΘΗΝΑ - Τηλέφωνα: 2105224261 - 2102464909 Fax: 2102527689 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.r

Εξοικονόμηση Κατ' οίκον
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 11:11

Η εγκατάσταση ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων προϋποθέτει τριφασική παροχή ;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η εγκατάσταση ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων προϋποθέτει τριφασική παροχή ;

Καταρχάς, εξαρτάται από το πόσο μεγάλο (εμβαδόν) είναι το σπίτι που θέλουμε να θερμάνουμε. Εξαρτάται με άλλα λόγια από τον αριθμό των θερμαντικών σωμάτων που θα λειτουργούν ταυτόχρονα. Εάν το σπίτι είναι μικρό τότε το μονοφασικό (1Φ) ρεύμα αρκεί. Για ένα μεγαλύτερο σπίτι όπου το μονοφασικό ρολόι της ΔΕΗ με 35Α (μέγιστη ισχύς 7.700W) δεν επαρκεί τότε υπάρχουν οι ακόλουθες λύσεις:

1 Επαύξηση ισχύος υφιστάμενης ηλεκτροδότησης (της ασφάλειας Αmper (Α) του μονοφασικού ρολογιού της ΔΕΗ).
2 Μετατροπή σε τριφασική παροχή.
3 Εάν καμία από τις άνωθι λύσεις δεν είναι δυνατές, τότε προτείνεται η εκ περιτροπή χρήση των θερμαντικών σωμάτων, δεδομένης της άμεσης απόδοσης των σωμάτων. Π.χ. την ημέρα λειτουργούμε τα σώματα στο καθιστικό και κουζίνα, ενώ το βράδυ τα σβήνουμε και ανάβουμε αυτά των υπνοδωματίων.

Στην περίπτωση που το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο, η τριφασική παροχή είναι υποχρεωτική. Επίσης θα πρέπει να υπολογισθεί το άθροισμα της ισχύος των σωμάτων προκειμένου να διαπιστωθεί τί ασφάλειες (Α) θα πρέπει να έχει το τριφασικό (3Φ).

Η μελέτη της κάτοψης της οικίας σας που αναλαμβάνει η εταιρεία μας θα σας κατατοπίσει πλήρως σχετικά με τις ηλεκτρολογικές ανάγκες που απαιτούνται.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 01:52
Προϊόντα κατασκευαστή FYROGENIS   Προϊόντα κατασκευαστή STIEBEL ELTRON   Προϊόντα κατασκευαστή STIBETHERM   Προϊόντα κατασκευαστή ΘΗΑ ENERGY
Προϊόντα κατασκευαστή FOCO ΗΛΙΑΚΑ      Προϊόντα κατασκευαστή Dimplex Siemens         Προϊόντα κατασκευαστή GREE    Προϊόντα κατασκευαστή FLUO

Επικοινωνήστε μαζί μας - είμαστε οι ειδικοί στους ηλιακούς θερμοσίφωνες

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας λύσουμε οτιδήποτε απορίες έχετε σχετικά με τα προιόντα μας προκειμένου να κανονίσουμε την αποστολή του δικού σας ηλιακού θερμοσίφωνα, άμεσα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Αγοράστε online από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα - ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στην Αττική

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ηλιακοί και Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες - Ηλιακοί Συλλέκτες - Boiler/Δοχεία Ηλιακών - Θερμοπομποί - Θερμοσσυσωρευτές - Αερόθερμα - Fan Coils - Ηλεκτρικοί Λέβητες.

Δείτε αναλυτικά όλα μας τα προϊόντα »